Het Team

Het team van KlimKong

Het KlimKong klimavontuur is een fantastische beleving in de natuur. Deze totaal beleving kwam tot stand middels inzet van veel verschillende partijen. Dit varieert van Adventure Concept bouwers, thema ontwikkeling tot natuur- & boomverzorging. Geert Klarenbeek en Maaike Klarenbeek zijn de bedenkers van het ECOklimbos KlimKong concept.

Aan de top van deze apenkolonie staat er een enthousiast management team voor u klaar dat reeds 25 jaar haar sporen heeft verdiend in de recreatie- & outdoor branche.  Bij KlimKong streven wij er naar u een fijne en ontspannende dag te verzorgen in een natuurlijke omgeving binnen ons park.

Onze teamleden ‘hangen’ rond en voor al uw vragen kunt u bij hen terecht. Zij zijn te herkennen aan de oranje t-shirts.

De klimbossen en de klimparken van Klimkong zijn gebouwd en gekeurd volgens de EN-15567 Norm en voldeden bij oplevering aan alle gestelde normen en richtlijnen. Tevens waren waren wij lid van de ERCA (European Ropes Course Assiosation) en waren erkend bij de SIE (veiligheidsinstituut voor buitensportdisciplines). Het eigen klimpark wordt nu periodiek gecheckt en geauditeerd door Siebert consulting te Wenen.

KlimKong is als bedrijf erkend bij SBB (voorheen: Calibris. Aequor, Kenwerk en Ecabo).