Klimbos KlimKong Overloon!

Klimbos KlimKong Overloon:

Klimbos KlimKong heeft 8 jaar in de bossen van het Overloonse oorlogsmuseum gezeten. Indien u klimbos KlimKong te Overloon wilt bezoeken, kan dat helaas niet meer.

Voor een boeking op onze locatie in Sevenum KLIK HIER!

Wij willen alle bezoekers van Het klimbos ontzettend bedanken! Wij hebben door de jaren heen veel leuke gasten, leuke reviews en blije bezoekersfoto’s mogen ontvangen. 

Helaas kunt u KlimKong klimbos Overloon dus niet meer bezoeken, maar gelukkig hebben wij een alternatief. KlimKong Sevenum! Hoger routes, langere tokkelbanen en op maar 20 minuten afstand van Overloon. Wij heten u van harte welkom in ons klimpark in Sevenum. KLIK HIER! om klimpark Sevenum te boeken!

Dagje uit in Eindhoven

Leef avontuurlijk, beleef KlimKong!Boek nu!

In de driehoek van Nijmegen, Venlo en Eindhoven vind u het mooiste en veiligste klimbos / klimpark van Nederland. Denk je dat je vrienden, familie of collega’s het aandurven om een ochtend of middag gezamenlijk een (boom)klimavontuur te beleven in ons unieke klimbos. Dat kan helaas niet meer in Overloon maar u kunt boeken te Sevenum. Ben je avontuurlijk genoeg om in ons klimpark / klimbos een touwladder te beklimmen, een King Kong sprong te maken, touwbruggen te overwinnen of via een zipline naar de boomtoppen te glijden? Als je deze vragen met ja kunt beantwoorden, ben je klaar voor het veiligste klimbos / klimpark KlimKong!

De locatie van ons klimbos is uniek te noemen. Gelegen in het prachtige heuvelachtige bosrijke gebied op de rand van Brabant / Gelderland / Limburg.