Klimparcours

Kids vermaak
Vrij toegankelijk voor de allerkleinsten uit het gezin. Diverse leuke speeltoestellen. Klim & klauter!

Jungle I parcours (14 hindernissen)
De eerste stappen op hoogte. Via een chickenladder klim je omhoog. Via een tunnel, wiebelbalken kom je uiteindelijk bij onzereusachtige schildpad. Daarna de altijd leuke mijnkar en een kabelbaan (zipline) terug naar de grond. Leuk en avontuurlijk!

Jungle 2 parcours(13 hindernissen)
Opgewarmd van jungle 1 ga je nu voor de tweede uitdaging. Via het enorme spinnennet en de spectaculaire slee ga je richting de gotische brug. Pas op voor eikels onderweg en eindig weer met een leuke Zipline terug op de grond. Uitdagend!

Family parcours (14 hindernissen)
Via een klimwand naar boven. Je bent nu aangekomen op het derde plateau. Netten, touwbruggen brengen je bij de hangtokkel. Hier worden de armspieren voorzichtig getest. Via platformen en het enorme net kom je dan uit bij onze zeer geliefde tokkelbaan van zo’n 80 meter. Fun voor iedereen!

Adventure Parcours (16 hindernissen)
Het Adventure parcours is voor de semi gevorderden. Het begint nog als de familie route met een klimwand omhoog waarna je al snel op zo’n 7 meter hoogte boven NAP staat. Via touwlussen en een vertikaal net kom je aan bij onze KlimKong. Foto moment met KlimKong? 3 lange tokkelbanen en de hangende kruizen verder heb je het volbracht. Je bent een ware Gorilla!

Expert parcours (15 hindernissen)
Zoals gezegd een parcours voor experts. Op zo’n 10 meter boven de grond klim je via de MIX richting de Bigfoot. Na de klimplanken kom je uiteindelijk bij de niet te onderschatten Giant X. Aan het einde staan dan twee kabelbanen (ziplines) van zo’n 180 meter te wachten die je weer terug brengen met beide benen op de grond. (in onderhoud)

Team parcours (8 hindernissen)wit 2

Ons team parcours is ideaal geschikt voor uw bedrijfstrainingen en teamuitjes. Meer halen uit uw team? Boek eens ons teambuildingsarrangement, speciaal voor teamuitjes of introductiedagen op scholen. Onze arrangementen hebben een hoge fun factor (funbuilding), maar kunnen ook zeker voor teambuildingsdoelstellingen worden ingezet. Hiervoor bent u bij KlimKong aan het juiste adres.