Welkom bij KlimKong Sevenum!

Denk je dat je vrienden, familie of collega’s het aandurven om een ochtend of middag gezamenlijk een  klimbos / klimpark avontuur te beleven in ons uniek klimpark de ‘klimboot’ te Sevenum (in Limburg nabij venlo)? Bij ons kun je klimmen, tokkelen, kanoën, adventure golfen en meedoen aan diverse teambuildingsactiviteiten.

Ben je avontuurlijk genoeg om aan boord een touwladder te beklimmen, een klimpark sprong te maken, touwbruggen te overwinnen of via een zipline naar de de boomtoppen te glijden? Als je deze vragen met ja kunt beantwoorden, ben je klaar voor het veiligste klimpark van Nederland!

Gelegen op het terrein van de Schatberg (Landal) aan een prachtige recreatieplas nabij Toverland. Deze unieke locatie en sfeer geeft het klimpark hierdoor ook een extra dimensie t.o.v. andere klimparken en klimbossen.

Durf jij het aan?

Durf je het aan om met vrienden, familie of collega’s een ochtend of middag gezamenlijk een avontuur te beleven op onze/ klimpark locatie? In dat geval is Klimkong zeker iets voor jou!  Avontuur en plezier voor alle leeftijden en elke doelgroep. Gelegen in de driehoek van Nijmegen, Venlo en Eindhoven vind je een van de veiligste klimparken van Nederland!

Een klimbos of klimpark is een klimlocatie vol klimavontuur. Van 1,5 meter tot 20 meter hoogte klim je over bruggen langs lianen en zweef je naar de boomtoppen. Ons klimpark bestaat in totaal uit zo’n 50 uitdagende klimelementen.

De locatie van het klimbos / klimpark is uniek te noemen. Gelegen in het Peelgebied op de grens van Noord Brabant en Limburg vindt u ons unieke klimpark.  De locatie is makkelijk te bereiken en ligt op minder dan een uur aftstand van steden als Nijmegen, Eindhoven, ‘s Hertogebosch, Venlo en Roermond. Het Mooie terrein terrein geeft het klimbos / klimpark hierdoor ook een extra dimensie t.o.v. andere klimparken en klimbossen.

Familieleden, collega’s of vrienden die niet mee de boom in willen? Ook hiervoor hebben wij een aantal leuke alternatieven.  Adventure minigolf, is een moderne heuvelachtige midgetgolf baan met een knipoog naar een paar piraten.  Een unieke midgetgolf baan met lastige bochten en allerlei verassingen. Lukt het jullie om de bal over de schans heen te slaan, de wijnvaten te omzeilen of door het waterrat te slaan? Onze 18 hole midgetgolfbaan biedt uitdaging aan alle leeftijden. KlimKong is een leuk alternatief voor een compleet groepsuitje.

 

 

Leef avontuurlijk, beleef KlimKong!Boek nu!