Reviews

Klik hier om een beoordeling te plaatsen.


Beoordeling plaatsen
* Vereist veld

redelijk leuk park

22-12-2023 door P. Filipo

Best genoten. Het weer viel wat tegen. Ruimvoldoende klimmen en de hoogste zijn redelijk uitdagend. Niet iedereen van ons zijn in de hoogste geweest vanwege een slechtere klimervaring. Dat was wel jammer, maar ook wel logisch.


Super leuk

27-08-2023 door Van Sambeek

Super leuke klim middag gehad. Erg leuke en super vriendelijke hulp. De kids en ik hebben enorm
Genoten van het klimmen ??


Sup Boarden

03-09-2022 door Yvonne

Vandaag met het gezin voor het eerst wezen sup boarden met een dochter van 11 en 9! Het was super!!! Mayke bedankt voor de instructie en de leuke middag!


Super

29-08-2022 door Arts

Van de week een hele leuke ervaring gehad met hele fijne begeleiding gehad. Echt een aanrader voor jong en oud!!!


Super leuk

03-08-2022 door Janneke

Met me dochter van 13 wezen klimmen Echt een aanrader En super leuke mensen Bedankt


Super middag gehad

17-10-2021 door Rick bak

Het klimpark is een aanrader.
Het personeel is vriendelijk en bekwaam en het materiaal is tiptop net als het parcours.
Jammer dat het geen bos is! helemaal niet zelfs doordat het een open vlakte is zie je juist de omgeving mooi vanaf een hoogte en eerlijk is eerlijk het lijkt allemaal veel hoger dan dat je in het bos klimt.


Super leuk!!!

29-08-2021 door Mark

Ik heb samen met m'n dochter van 10 jaar geklommen. Was echt super leuk leuk. Echt genoeg uitdaging met een heel leuk parcour. Ook veel respect voor de jongeman die daar alleen stond om alles te begeleiden. Was heel duidelijk, leuk en aardig! Doet ie super goed!!!
Echt een aanrader!!!


Super klimpark

12-08-2021 door Annelies

12-08-2021 met het gezin wezen klimmen in Sevenum.
Bij aankomst duidelijke uitleg en super vriendelijke jongen gasten die je helpen tijdens het parcour.
Voor onze oudste zoon van 10 jaar een hele positieve ervaring en goed voor zijn zelfvertrouwen. Echt een aanrader. Bedankt


Super leuke ervaring

08-08-2021 door Petra Borsboom

Vandaag heb ik met mijn zoon en dochter bij Klimkong geklommen en we kunnen terug kijken op een heel leuke middag. De uitleg die we vooraf kregen was kort en krachtig en aan alles merk je dat veiligheid voorop staat. Het parcours is leuk en heeft voor elk niveau genoeg uitdaging. Kortom een aanrader om hier een leuke middag te beleven.


Druk maar ook genoten

06-08-2021 door Marloes

"Wij waren afgelopen zondag bij Klimkong en vonden het wel erg druk. De wachttijden werden erg lang. We hebben dit aangegeven bij de kassa en vervolgens hebben we aan het einde allemaal een drankje gekregen. Dat vonden we netjes geregeld."


Klimpark KlimKong: Avontuurlijk EcoKlimpark , USA 4.7 5.0 59 59 Best genoten. Het weer viel wat tegen. Ruimvoldoende klimmen en de hoogste zijn redelijk uitdagend. Niet iedereen van ons zijn in de hoogste geweest vanwege een slechtere klimervar
Page:
123»