Reviews

Klik hier om een beoordeling te plaatsen.


Beoordeling plaatsen
* Vereist veld

Super middag gehad

17-10-2021 door Rick bak

Het klimpark is een aanrader.
Het personeel is vriendelijk en bekwaam en het materiaal is tiptop net als het parcours.
Jammer dat het geen bos is! helemaal niet zelfs doordat het een open vlakte is zie je juist de omgeving mooi vanaf een hoogte en eerlijk is eerlijk het lijkt allemaal veel hoger dan dat je in het bos klimt.


Super leuk!!!

29-08-2021 door Mark

Ik heb samen met m'n dochter van 10 jaar geklommen. Was echt super leuk leuk. Echt genoeg uitdaging met een heel leuk parcour. Ook veel respect voor de jongeman die daar alleen stond om alles te begeleiden. Was heel duidelijk, leuk en aardig! Doet ie super goed!!!
Echt een aanrader!!!


Super klimpark

12-08-2021 door Annelies

12-08-2021 met het gezin wezen klimmen in Sevenum.
Bij aankomst duidelijke uitleg en super vriendelijke jongen gasten die je helpen tijdens het parcour.
Voor onze oudste zoon van 10 jaar een hele positieve ervaring en goed voor zijn zelfvertrouwen. Echt een aanrader. Bedankt


Super leuke ervaring

08-08-2021 door Petra Borsboom

Vandaag heb ik met mijn zoon en dochter bij Klimkong geklommen en we kunnen terug kijken op een heel leuke middag. De uitleg die we vooraf kregen was kort en krachtig en aan alles merk je dat veiligheid voorop staat. Het parcours is leuk en heeft voor elk niveau genoeg uitdaging. Kortom een aanrader om hier een leuke middag te beleven.


Druk maar ook genoten

06-08-2021 door Marloes

"Wij waren afgelopen zondag bij Klimkong en vonden het wel erg druk. De wachttijden werden erg lang. We hebben dit aangegeven bij de kassa en vervolgens hebben we aan het einde allemaal een drankje gekregen. Dat vonden we netjes geregeld."


Toppers

08-07-2021 door Femke Rongen

Wauw wat waren wij onder de indruk van de geweldige service van dit bedrijf. Opa, die ongeneeslijk ziek is, wilde nog graag een keer met de oudste 4 kleinkinderen gaan klimmen. Reserveren is eigenlijk alleen mogelijk voor groepen maar na het sturen van een mailtje kregen we direct reactie dat ze hiervoor graag een uitzondering maken. Bij aankomst bleek al dat er voor ons een mooie middag te wachten stond! We werden verwelkomd en ze wisten precies met welke speciale reden we hier waren! Een topmiddag gehad waarbij er alle tijd was om rustig te klimmen, een drankje te doen en er voor iedereen een mooie oorkonde was! Dit allemaal met medewerking van deze superfijne medewerkers. We waren werkelijk onder de indruk van hoe jullie ons een onvergetelijke middag hebben bezorgd! Dankjulliewel voor deze topervaring!!


Super klimpark

12-06-2021 door Yfke

Super leuk park met leuke klimonderdelen. Goede uitleg van de baan en super veilig.


Super leuk !

12-06-2021 door Floor

Super leuk geklommen ! Verschillende banen, leuke dag gehad


Klimpark

02-06-2021 door Amy

Ik en mijn vriendin hebben vandaag geklommen ik ben over 1 klein maandje 13 maar nu nog 12 ik en mijn vriendin willen heel graag naar route 3 maar je moest dus 13 zijn dat vonden wij niet leuk want wij mochten niet naar route 3 alleen maar naar route 1 en 2 en route 1 en 2 moesten met Begeleiding doen.


Klimmen

22-05-2021 door Debby Driessen

Het klimmen was super leuk. Goede en professionele begeleiding.


Klimpark KlimKong: Avontuurlijk EcoKlimpark , USA 4.8 5.0 54 54 Het klimpark is een aanrader. Het personeel is vriendelijk en bekwaam en het materiaal is tiptop net als het parcours.Jammer dat het geen bos is! helemaal niet zelfs doordat h
Page:
123»