Reviews

Klik hier om een beoordeling te plaatsen.


Beoordeling plaatsen
* Vereist veld

Toppers

08-07-2021 door Femke Rongen

Wauw wat waren wij onder de indruk van de geweldige service van dit bedrijf. Opa, die ongeneeslijk ziek is, wilde nog graag een keer met de oudste 4 kleinkinderen gaan klimmen. Reserveren is eigenlijk alleen mogelijk voor groepen maar na het sturen van een mailtje kregen we direct reactie dat ze hiervoor graag een uitzondering maken. Bij aankomst bleek al dat er voor ons een mooie middag te wachten stond! We werden verwelkomd en ze wisten precies met welke speciale reden we hier waren! Een topmiddag gehad waarbij er alle tijd was om rustig te klimmen, een drankje te doen en er voor iedereen een mooie oorkonde was! Dit allemaal met medewerking van deze superfijne medewerkers. We waren werkelijk onder de indruk van hoe jullie ons een onvergetelijke middag hebben bezorgd! Dankjulliewel voor deze topervaring!!


Super klimpark

12-06-2021 door Yfke

Super leuk park met leuke klimonderdelen. Goede uitleg van de baan en super veilig.


Super leuk !

12-06-2021 door Floor

Super leuk geklommen ! Verschillende banen, leuke dag gehad


Klimpark

02-06-2021 door Amy

Ik en mijn vriendin hebben vandaag geklommen ik ben over 1 klein maandje 13 maar nu nog 12 ik en mijn vriendin willen heel graag naar route 3 maar je moest dus 13 zijn dat vonden wij niet leuk want wij mochten niet naar route 3 alleen maar naar route 1 en 2 en route 1 en 2 moesten met Begeleiding doen.


Klimmen

22-05-2021 door Debby Driessen

Het klimmen was super leuk. Goede en professionele begeleiding.


Review klimmen

21-05-2021 door Charlotte Sachs

Het klimmen was erg gezellig. Heb ervan genoten!


Klimmen bij de Schatberd

21-05-2021 door Macey Driessen

Ik vond het klimmen bij de schatberg heel erg leuk!????? Er werd goed geholpen en we mochten lang klimmen. Was heel erg gezellig! xx


Een aanrader

11-05-2021 door Marcelis

Hele leuke middag gehad met de meiden. We zijn goed en vriendelijk geholpen. Een aanrader.


Grenzen verlegd

27-07-2020 door Jacco

Samen met m'n 2 kinderen (5 en 7 jaar) een middagje wezen klimmen. Vanaf het eerste moment werden we netjes opgevangen en kregen we alle uitleg om veilig te kunnen klimmen. Wat ik zelf zeer waardeerde was dat onze instructrice echt keek naar de motorische vaardigheden van onze kinderen. De 7-jarige ging gemakkelijk over het parcours en kreeg wat meer uitdaging aangereikt en de 5 jarige die in het begin alles wat spannend vond kreeg wat meer begeleiding. Zodra ook hij zich zekerder begon te voelen, kreeg ook hij wat meer uitdaging in de vorm om steeds meer alleen te proberen met onze instructrice steeds in de buurt om hem verbaal te ondersteunen. Onze kinderen verlegde steeds meer hun grenzen zonder er overheen te gaan. Een groot compliment waard...

Onze kinderen vonden het zo leuk dat wij later die week nog een keer zijn terug gegaan om nog eens samen met elkaar te klimmen.

Al met al een fantastische ervaring die ik zeker iedereen van harte aanbeveel.


Hele leuke baan

24-05-2020 door Kruijsbergen

Hele leuke baan en leuke vriendelijke mensen. Aanrader om eens heen te gaan.


Klimpark KlimKong: Avontuurlijk EcoKlimpark , USA 4.7 5.0 59 59 Best genoten. Het weer viel wat tegen. Ruimvoldoende klimmen en de hoogste zijn redelijk uitdagend. Niet iedereen van ons zijn in de hoogste geweest vanwege een slechtere klimervar