Suppen

Suppen is hip and happening. Je hoort er steeds meer over. Niet alleen van watersportliefhebbers, maar ook van mensen die het gewoon een keer willen proberen. KlimKong Sevenum biedt jullie nu die kans!

SuppenWat is suppen?

Suppen staat voor Stand UPaddling, oftewel staand peddelen. In het Nederlands wordt het ook wel Peddelsurfen genoemd. 

Suppen doe je op een supboard. Een supboard lijkt, zeker van een afstand, op een surfplank. Er zijn echter wel verschillen tussen de oorspronkelijke surfplanken en een surfboard. Zo is een supboard vaak wat lichter dan een surfplank, waardoor deze makkelijker te tillen zijn. Sterker nog, supboards zijn er zelfs opblaasbaar. Dit zorgt ervoor dat het uitoefenen van jouw hobby niet eens ruimte hoeft te kosten. 

Suppen bij Klimkong

Omdat KlimKong Sevenum aan een recreatieplas zit, heb je een grote ruimte waarop je het water onveilig kan maken op jouw supboard! Tijdens het suppen kom je van alles tegen. Verschillende vogels en misschien wel vissen die in de plas zitten, maar ook mensen die aan het kanoën zijn.

En dat is nog niet alles. Misschien kom jij wel één van de verloren schatten van onze enige echte Piraatgolf tegen!

Wat heb ik nodig?

Het enige wat jij nodig hebt om jouw supavontuur te kunnen starten, is luchtige en goedzittende kleding. Want niets is zo vervelend als zware kleding als je toch een keer het water in valt, niet? 

Daarnaast is het belangrijk dat je toch een beetje kan zwemmen, eigenlijk om dezelfde reden. Onze medewerkers letten uiteraard altijd op, maar het is belangrijk dat je jezelf kan redden in het water. 

Verder hoef je je nergens zorgen over te maken. Wij zorgen voor de supboards, dan kan jij zorgen voor een leuke dag!

 

Huurprijzen voor een supboard

Een supboard huur je bij KlimKong al vanaf € 9,50 per persoon, per uur voor gegarandeerd waterplezier!