Waterfietsen

Actief bezig zijn op het water is heerlijk. Het is niet alleen ontspannend, je bent ook nog eens goed bezig voor je lichaam! Met waterfietsen heb je de ultieme balans tussen inspanning en ontspanning.

Wist je dat een waterfiets ook wel een trapboot wordt genoemd? Dat komt omdat er aan de ‘boot’ pedalen zitten en er hetzelfde mechanisme als een fiets is toegevoegd. Door de trapbeweging kom je steeds verder en sneller vooruit. Vandaar ook de naam trapboot of waterfiets! 

Op onze recreatieplas kan je heerlijk waterfietsen. Door de grootte van de plas ben je wel even onderweg. Daarnaast is het ook heerlijk om op de plas gewoon even te relaxen. Neem iets te eten en te drinken mee en geniet van het heerlijke weer en het lekkere koele water. En vergeet vooral je zonnebrand niet, want dankzij het water verkleur je ook nog eens extra snel! 

Waterfietsen: voor alle leeftijden!

Tijdens het waterfietsen is er ontzettend veel te zien op de recreatieplas. Denk maar eens aan alle kanoënde of suppende mensen om je heen, de natuur om je heen en de dieren om je heen, zoals de vogels en vissen. Wist je dat hier ook ijvogels broeden en zich met regelmaat een bever laat zien?

Waterfietsen is geschikt voor alle leeftijden. Wel stellen wij als eis dat je al kan zwemmen, of dat er iemand bij is die kan zwemmen. Wanneer je het water in gaat, wil je natuurlijk wel weer het droge op kunnen komen!

Heb ik nog iets nodig?

We raden je aan om luchtige en goedzittende kleding aan te doen. Je bent toch aan het bewegen en dan is dat wel zo lekker! Verder hoef je je nergens zorgen over te maken. 

Wij regelen de waterfiets, jij regelt het plezier! 

Wat zijn de huurprijzen?

Een waterfiets huur je al vanaf € 25,- per uur.
De waterfiets is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. In totaal kan de waterfiets een gewicht dragen van maximaal 350 kg.